Η Ιωαννίδης Α.Ε. κυριαρχεί στο Νομό Κοζάνης αλλά και στη Δυτική Μακεδονία γενικότερα, ήδη από το 1969, δηλαδή σχεδόν μισό αιώνα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο επίπλων σπιτιού και επίπλων κουζίνας, στο εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ως μέλος της ελληνικής, διαρκώς αναπτυσσόμενης αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores καθώς και στο χώρο του αυτοκινήτου ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και επισκευαστής VW και AUDI.

Με δύο σημεία πώλησης στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με δεκάδες εργαζόμενους, στόχο έχει να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.  Η γκάμα των επίπλων περιλαμβάνει μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα για όλους τους χώρους της οικίας και του γραφείου, αλλά και έπιπλα κουζίνας καταξιωμένων διεθνών και ελληνικών οίκων.

Ολοκληρωμένες, λειτουργικές και ευέλικες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου!

Έπιπλα Η Έπιπλο Ιωαννίδης διαθέτει μια τεράστια γκάμα επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού, σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, γραφείο, εξωτερικοί χώροι. Διαθέτει ακόμη σύνθετα αλλά και μεμονωμένα μικροέπιπλα όπως καρέκλες, ανάκλινδρα, παπουτσοθήκες. Τρεις όροφοι γεμάτοι ποιοτικές προτάσεις για κάθε στυλ και γούστο σε ποικιλία χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων.

Έπιπλα Kουζίνας – Εμείς παίρνουμε τα μέτρα, προτείνουμε, τοποθετούμε – Εσείς απλά επιλέγετε Στα έπιπλα κουζίνας, η απευθείας αντιπροσώπευση, της γερμανικής Nobilia, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής κουζινών παγκοσμίως, αλλά και της ιταλικής Stosa, διασφαλίζει πέρα από την ευελιξία στην επιλογή των υλικών και ένα ιδιαίτερα συμφέρον κόστος αφού δεν παρεμβάλλονται άλλοι μεσάζοντες. Η τριαντάχρονη εμπειρία μας στα έπιπλα κουζίνας σε συνδυασμό με την αντιπροσώπευση επώνυμων οίκων του εξωτερικού εγγυάται ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και ευελιξία σε κάθε επιλογή.  Η Έπιπλα Ιωαννίδης αναλαμβάνει να πάρει τα μέτρα της δικής σας κουζίνας και με την εμπειρία και τη βοήθεια των καταρτισμένων διακοσμητών μας, να προτείνει τις πιο λειτουργικές και αισθητικά άρτιες λύσεις, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Παιδικό Δωμάτιο – Η χαρά του παιδιού Τα παιδικά και νεανικά έπιπλα που διαθέτει η Έπιπλο Ιωαννίδης είναι της καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας κατασκευής επίπλων Modeco. Η πολύχρονη εμπειρία τους, ο πρωτότυπος, εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η ασύγκριτη ποιότητα αλλά και η μοναδική σχέση ποιότητας τιμής, την κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρείες στο είδος της πανελλαδικά.

Στρώματα – Ο ύπνος πραγματική απόλαυση! Η Έπιπλο Ιωαννίδης διαθέτει τις σειρές των επώνυμων στρωμάτων Linea Strom και Media Strom, σε οποιαδήποτε διάσταση και υλικό, για να κάνει τον ύπνο σας πραγματική απόλαυση.

Υπηρεσίες Διακόσμησης – Δίνουμε αξία στο χώρο σας! Οι έμπειροι και δημιουργικοί μας διακοσμητές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για το χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πιο λειτουργικές λύσεις για να εκμεταλλευθείτε κάθε γωνία και να εξασφαλίσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα για το χώρο σας.